Eigenlijk is het zoeken naar een PR-bureau niet veel anders dan het kiezen van de juiste partner. Je moet iets gemeen hebben en elkaar vooral kunnen vertrouwen. Wij willen graag opdrachten uitvoeren en geld verdienen. Dat wilt u als opdrachtgever natuurlijk ook. Maar als wij u niet kunnen helpen, omdat de oplossing van het probleem op een ander terrein ligt, dan vertellen wij u dat. Wat we niet doen is u aan uw lot overlaten, maar begeleiden u naar een oplossing.

Soms zijn andere oplossingen effectiever en/of goedkoper. Wij investeren graag in een klant en stimuleren een klant dat ook in ons te doen. Een langdurige relatie is ons streven, omdat dat op termijn het beste resultaat oplevert.

Er kunnen verschillende redenen zijn om een Public Relations bureau in te huren. Soms is een organisaties te klein voor een eigen communicatieafdeling. In andere gevallen kan tijdelijke ondersteuning van een extern bureau, naast uw eigen mensen, van pas komen. Dat kan omdat u even te weinig capaciteit heeft, of dat tijdelijk specialisme vereist is. Het voordeel van werken met een extern bureau, zoals Buch & Partners, is dat wij altijd beschikbaar zijn, snel kunnen handelen en ervaring hebben op verschillende terreinen.

Terug